Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g600g1020kcal120g0g60g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g750g600kcal11.2g50.2g37.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal1.9g1.8g2.7g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g42g161kcal10.1g0g13.9g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g198g540kcal39.6g2g43.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 300g105kcal13.9g5.8g0.9g7.5g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)135g972kcal0g0g108g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g450g1539kcal31g350.9g1.8g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g10001kcal457.8g830.2g537.4g29.8g
Valittu annoskoko3504g5000kcal228.9g415.1g268.7g14.9g
Annoskoko puolitettuna1752g2500kcal114.5g207.6g134.4g7.5g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924