Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g751g826kcal58.6g135.2g3.8g68.3g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Paprikajauhe, punanen3g7.5kcal0.4g0.5g0.4g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1352g308kcal7.6g46.6g4.1g18.9g
Paprika keltainen 120g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paistijauheliha 10%1201g2042kcal240.3g0g120.1g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g7053kcal621.6g389.2g317.6g181.8g
Valittu annoskoko3504g3526kcal310.8g194.6g158.8g90.9g
Annoskoko puolitettuna1752g1763kcal155.4g97.3g79.4g45.5g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373