Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus168g589kcal23.6g0.8g53.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa781g1016kcal140.6g10.2g43g0g
Valio fraiche 5%240g216kcal9.6g18.3g12g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)481g793kcal14.4g19.2g72.1g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)120g313kcal37.3g0g18g0g
Ketsuppi, Felix90g81kcal0.9g18.9g0.5g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)1623g2122kcal194.7g1200.9g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g10259kcal842.2g2536.6g431.4g0g
Valittu annoskoko3504g5130kcal421.1g1268.3g215.7g0g
Annoskoko puolitettuna1752g2565kcal210.6g634.2g107.9g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821