Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 800g1588kcal234.9g0.1g71.8g0g
Siankylki, raaka200g642kcal29.6g0g59g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Paprika keltainen 340g102kcal3.2g17.3g0.7g6.8g
Paprika vihreä 340g72kcal3.2g8.5g1g6.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7012g7337kcal602.6g492g303.6g93.6g
Valittu annoskoko3506g3669kcal301.3g246g151.8g46.8g
Annoskoko puolitettuna1753g1834kcal150.7g123g75.9g23.4g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933