Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1600g2080kcal272g32g131.2g1.6g
Auringonkukkaöljy (100g)40g354kcal0g0g40g0g
Amerikan Pekoni filee, HK720g1152kcal151.2g2.2g648g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)600g510kcal6g21g42g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g548g329kcal2.2g82.2g0.5g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7016g8849kcal862.8g274.8g1723.4g18.6g
Valittu annoskoko3508g4424kcal431.4g137.4g861.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna1754g2212kcal215.7g68.7g430.9g4.7g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672