Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 94g32kcal2.9g4.6g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g4.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 187g642kcal19.1g131.1g2.2g6.6g
Margariini 80 % laktoositon 33g229kcal0.2g0g25.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g1984kcal48.4g304g59.4g13.6g
Valittu annoskoko351g992kcal24.2g152g29.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna176g496kcal12.1g76g14.9g3.4g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250