Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 112g20kcal0.6g2.8g0.4g0.8g
Herkkusieni säilyke 38g6.3kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.7.5g26kcal1g5.1g0.2g0.3g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi3.7g12kcal0.2g0.6g1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 56g167kcal10.4g1.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g513kcal26.6g22.2g34.4g5.2g
Valittu annoskoko351g256kcal13.3g11.1g17.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna176g128kcal6.7g5.6g8.6g1.3g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038