Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Sokeri 57g232kcal0g57.1g0g0g
Rypsiöljy 40g357kcal0g0g40.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 81g277kcal8.2g56.5g1g2.8g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Rusina 27g79kcal0.8g16.2g0.1g2.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g18g108kcal4.3g1.2g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g2248kcal35.2g272.6g109.2g12g
Valittu annoskoko351g1124kcal17.6g136.3g54.6g6g
Annoskoko puolitettuna175g562kcal8.8g68.2g27.3g3g
Arvot/100g100g320kcal5g38.9g15.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097