JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha197g328kcal37.5g0g19.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl56g48kcal0.8g2.5g3.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras18g49kcal1.6g9.4g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl33g43kcal4.3g0.2g2.8g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g971kcal90.2g29.6g53.8g7.4g
Valittu annoskoko351g485kcal45.1g14.8g26.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna176g243kcal22.6g7.4g13.5g1.9g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927