Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g94g33kcal0.9g6.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g1.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Nautajauheliha 15%75g154kcal13.5g0g11.2g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 9g35kcal2.1g0g3g0g
Munakoiso 141g31kcal0.7g4.4g0.3g3.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 9g19kcal0.1g0.2g1.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g588kcal35.2g25g36.8g8.4g
Valittu annoskoko351g294kcal17.6g12.5g18.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna176g147kcal8.8g6.3g9.2g2.1g
Arvot/100g100g84kcal5g3.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465