Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)100g229kcal19g0g17g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)98g45kcal1.7g7.8g0.8g1.6g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g75g248kcal9.8g48.1g2.1g6.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g1080kcal63.2g117.8g40g17.4g
Valittu annoskoko352g540kcal31.6g58.9g20g8.7g
Annoskoko puolitettuna176g270kcal15.8g29.5g10g4.4g
Arvot/100g100g154kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786