Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Broilerifilee, marinoimaton53g56kcal12.1g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Lanttu 15g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Juuriselleri 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.8g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka38g13kcal1g1.8g0.4g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g1.5g3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.5g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)15g53kcal1.9g10.5g0.3g0.5g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g308kcal31.2g32.4g5.8g4g
Valittu annoskoko352g154kcal15.6g16.2g2.9g2g
Annoskoko puolitettuna176g77kcal7.8g8.1g1.5g1g
Arvot/100g100g44kcal4.4g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095