Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.8g7.9kcal0.3g0.5g0.5g0g
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Keittojuures, Pirkka75g19kcal0.8g3.4g0.2g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g38g56kcal7.6g0g3g0g
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g217kcal19.6g17g7.8g4g
Valittu annoskoko352g109kcal9.8g8.5g3.9g2g
Annoskoko puolitettuna176g54kcal4.9g4.3g2g1g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139