Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g44g153kcal5.7g30.6g0.7g1.3g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen70g97kcal13.3g0g4.9g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g32g57kcal1.7g2g4.7g1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g26g95kcal7.3g0.5g7.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g88g22kcal1.1g3.7g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)35g56kcal0.9g0.9g5.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g994kcal61.2g82g45.8g7.2g
Valittu annoskoko352g497kcal30.6g41g22.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna176g249kcal15.3g20.5g11.5g1.8g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027