Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g13g48kcal0.1g11.5g0.1g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g7.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g63g63kcal8.8g1.1g2.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.3g4.4g8.8g0g
Sieni tatti, hapero 125g35kcal2.3g3.6g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g540kcal25.4g43.2g27.4g5.4g
Valittu annoskoko352g270kcal12.7g21.6g13.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna176g135kcal6.4g10.8g6.9g1.4g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234