Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 86g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g117g199kcal23.5g0g11.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 47g83kcal0.9g1.5g8g0g
Emmental juustoraaste valio24g92kcal6.8g0g7g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)78g31kcal0.9g5.6g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g841kcal65.2g18.6g54.8g3.4g
Valittu annoskoko352g420kcal32.6g9.3g27.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna176g210kcal16.3g4.7g13.7g0.9g
Arvot/100g100g119kcal9.3g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768