Tonnikala-makaronigratiini

4 dl (250 g) Pirkka makaronia
1 kasvisliemikuutio
1 tlk (200 g) Pirkka tonnikalaa öljyssä
1 ps (200 g) Pirkka kasvissuikaleita (pakaste)
1/2 ps (à 200 g) Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 tlk (390 g) Pirkka yrtti-tomaattimurskaa
2 tl Pirkka pizzamaustetta
1/2 tl suolaa
mustapippuria
Pinnalle
1 ps (150 g) Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
Vaihe 1
Keitä makaronit kypsiksi liemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta makaronit ja tonnikala.

Vaihe 2
Kuullota kasvissuikaleet, sipulit ja hienonnettu valkosipuli öljyssä.

Kaada joukkoon tomaattimurska.

Mausta pizzamausteella, suolalla ja pippurilla.

Vaihe 3
Sekoita kasvisseos, makaronit ja tonnikala keskenään.

Kaada seos uunivuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Gratinoi 225 asteessa 10 - 15 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Tibia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 518g982kcal140.3g0g46.6g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1125g3938kcal151.9g738g32.6g67.5g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1125g461kcal15.7g91.1g3.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g608kcal0g0g67.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g675g2430kcal189g13.5g182.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g16837kcal993.8g1685.2g664.8g135g
Valittu annoskoko3510g8418kcal496.9g842.6g332.4g67.5g
Annoskoko puolitettuna1755g4209kcal248.5g421.3g166.2g33.8g
Arvot/100g100g240kcal14.2g24g9.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274880