Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1198g1342kcal263.5g0g35.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g29.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g308kcal9.2g62.9g1.1g3.1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g30g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g30g22kcal1.3g3.9g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz105g108kcal0.9g25.3g0.1g1.3g
Sinappinen salaatinkastike pirkka45g148kcal4.2g3.5g14.8g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 1947g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g4495kcal564.2g206.2g164.6g14.8g
Valittu annoskoko3510g2248kcal282.1g103.1g82.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna1755g1124kcal141.1g51.6g41.2g3.7g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859