Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g175g559kcal15.1g119.1g2.6g12.3g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g175g634kcal13.1g133.4g4.3g6g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan263g920kcal22.1g199.7g0.3g2.6g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g98g118kcal2.5g5.9g8.8g1.5g
Sipuli (kuorittu)420g114kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Valkoviini kuiva 613g420kcal1.9g3.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1752g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7028g5838kcal120.4g964g68.6g59g
Valittu annoskoko3514g2919kcal60.2g482g34.3g29.5g
Annoskoko puolitettuna1757g1460kcal30.1g241g17.2g14.8g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275