Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka584g818kcal134.3g0g29.2g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 234g292kcal49.1g0g10.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g701g168kcal12.6g21g3.5g13.3g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss103g401kcal12.3g49.3g17.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)47g122kcal6.1g5.6g8.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1168g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g467g397kcal6.5g20.6g32.7g1.4g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g117g117kcal3.5g2.9g63.1g0g
Voi 94g678kcal1.1g0.4g76g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7028g5985kcal451g199.6g481.8g29.8g
Valittu annoskoko3514g2993kcal225.5g99.8g240.9g14.9g
Annoskoko puolitettuna1757g1496kcal112.8g49.9g120.5g7.5g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653