Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Palsternakka 401g255kcal2g47.3g1.6g18g
Porkkana 401g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Juuriselleri 200g63kcal2.5g9.2g0.4g6.2g
Peruna, keskikokoinen 60g601g361kcal9g78.1g0.6g5.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl401g120kcal18.4g7.6g1.2g6.4g
Sipuli (käsittelemätön)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)601g1402kcal67.9g3g117.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g401g1122kcal76.1g0g88.2g0g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g50g45kcal1.5g1.8g3.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7032g7403kcal378g413.6g431g122g
Valittu annoskoko3516g3701kcal189g206.8g215.5g61g
Annoskoko puolitettuna1758g1851kcal94.5g103.4g107.8g30.5g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566