Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g107g30kcal0.6g6.3g0.2g2.7g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g37g146kcal0.1g36.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.7g1.2g3.6g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.1g7.8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.3g0.2g6g0g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g1919kcal38g242.4g87g12.6g
Valittu annoskoko352g959kcal19g121.2g43.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna176g480kcal9.5g60.6g21.8g3.2g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.4g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257