Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli131g223kcal17.1g3.3g15.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g74g31kcal7.2g0.3g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g21g13kcal0.7g0g5.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g192kcal0.3g0.3g21g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g53g219kcal43.1g3.7g3.2g0.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore11g2.6kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 2.6g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)32g110kcal4.4g17.7g2.1g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g1582kcal145.6g52.4g95g8g
Valittu annoskoko352g791kcal72.8g26.2g47.5g4g
Annoskoko puolitettuna176g396kcal36.4g13.1g23.8g2g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915