Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 249g1604kcal35.1g8.5g151.9g43.6g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g17g37kcal0.8g8.1g0.1g6.6g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g53g164kcal0g40.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g3608kcal71.8g115g304g100.4g
Valittu annoskoko352g1804kcal35.9g57.5g152g50.2g
Annoskoko puolitettuna176g902kcal18g28.8g76g25.1g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195