Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore200g56kcal1.2g11.2g0.4g5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g27g75kcal5.1g0g5.9g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g50g20kcal1.7g1.6g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g520kcal24g28.6g33.4g10g
Valittu annoskoko352g260kcal12g14.3g16.7g5g
Annoskoko puolitettuna176g130kcal6g7.2g8.4g2.5g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4.1g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727