Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 101g36kcal4.7g2g0.3g2.5g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Tomaatti 90g21kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Basilika, tuore9g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g11g44kcal3.7g0g3.2g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl7.2g10kcal0.3g0.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g460kcal33.8g20.2g24.4g12.4g
Valittu annoskoko352g230kcal16.9g10.1g12.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna176g115kcal8.5g5.1g6.1g3.1g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152