Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore84g8.4kcal0.5g1.4g0.1g0.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g70g18kcal0.9g3g0.1g0g
Hunajameloni kuorittu 42g16kcal0.3g3.3g0g0.3g
Cantaloupe meloni42g8.4kcal0.3g1.7g0g0.4g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Viinietikka balsami6.3g2.2kcal0g0.1g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Paprika punainen 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g221kcal5.2g21.6g11.6g3.8g
Valittu annoskoko352g111kcal2.6g10.8g5.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna176g55kcal1.3g5.4g2.9g1g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3.1g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552