J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g85g51kcal1.3g11g0.1g0.8g
Herne, pakaste (rainbow)122g104kcal7.3g18.3g0g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g1.9g3.8kcal0.1g0.5g0.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g47g52kcal1.4g1.5g4.7g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g2.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g421kcal20.2g63g10g9.2g
Valittu annoskoko352g211kcal10.1g31.5g5g4.6g
Annoskoko puolitettuna176g105kcal5.1g15.8g2.5g2.3g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637