Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 66g25kcal0.7g4.5g0.1g1.6g
Valkokaali keräkaali 44g12kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.6kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.2g6.1kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g123kcal4.2g20g1.8g7.8g
Valittu annoskoko352g62kcal2.1g10g0.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna176g31kcal1.1g5g0.5g2g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.8g0.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337337