Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 70g27kcal0.3g4.8g0.4g1.8g
Karpalo 73g24kcal0.3g2.5g0.5g2.4g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow35g119kcal4.2g24.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g340kcal9.6g63.6g3.2g8.4g
Valittu annoskoko353g170kcal4.8g31.8g1.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna176g85kcal2.4g15.9g0.8g2.1g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832