Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 63g70kcal13.2g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)50g15kcal0.5g2g0.2g0.1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.9g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g274kcal31.6g19.8g5.4g6.6g
Valittu annoskoko353g137kcal15.8g9.9g2.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna176g69kcal7.9g5g1.4g1.7g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280