Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 26g5.2kcal0.2g0.8g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g94g47kcal1.4g6.8g1.2g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g50g13kcal0.6g2g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g509kcal39.8g26.4g25.6g4.4g
Valittu annoskoko353g255kcal19.9g13.2g12.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna176g127kcal10g6.6g6.4g1.1g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484