Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 15g22kcal0.5g4.7g0g0.1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 113g154kcal24.7g0g6.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g38g13kcal0.7g2.4g0.1g1.2g
Selleri, annos 50g15g2.1kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Paprika, punainen23g5.8kcal0.2g1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g466kcal55g30.8g13.4g8.6g
Valittu annoskoko353g233kcal27.5g15.4g6.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna176g117kcal13.8g7.7g3.4g2.2g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612