Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)146g162kcal18g2.8g8.6g1.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 73g55kcal1.4g11.3g0.1g0.7g
Porkkana, keitetty, suolaa 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.8g
Lanttu 42g12kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g489kcal40.6g37.2g17.8g7.8g
Valittu annoskoko353g245kcal20.3g18.6g8.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna176g122kcal10.2g9.3g4.5g2g
Arvot/100g100g69kcal5.8g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201