Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)13g28kcal1.6g0.1g2.3g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]88g97kcal12.9g0.9g4.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g63g21kcal0.1g4.4g0.2g1.1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )38g19kcal0.2g4.5g0.1g0.3g
Oltermanni, perinteinen25g90kcal6.3g0g7.3g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 25g19kcal0.2g3.9g0.1g0.3g
Makaroni, pasta 55g180kcal5.6g36.6g0.6g1.8g
Rypsiöljy 40g355kcal0g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g1665kcal53.8g112.8g110.2g7g
Valittu annoskoko353g832kcal26.9g56.4g55.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna176g416kcal13.5g28.2g27.6g1.8g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607