Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%22g55kcal3.3g0.7g4.4g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g6.3g3.8kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g11g13kcal0.4g0.5g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g286kcal11.6g18.2g18.8g4.2g
Valittu annoskoko353g143kcal5.8g9.1g9.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna176g72kcal2.9g4.6g4.7g1.1g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977