Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1066g298kcal6.4g63.4g2.1g26.6g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g373g1455kcal0.7g361.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1039g3566kcal105.9g727.4g12.5g36.4g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.1g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g21g78kcal0.7g17g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 586g836kcal73.3g1.8g60.1g0g
Rypsiöljy 360g3181kcal0g0g359.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g19186kcal379.6g2425.4g870.2g126.6g
Valittu annoskoko3520g9593kcal189.8g1212.7g435.1g63.3g
Annoskoko puolitettuna1760g4796kcal94.9g606.4g217.6g31.7g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257