Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai690g2414kcal82.8g489.7g14.5g20.7g
Sokeri 676g2746kcal0g675.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.1g0g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 64g236kcal11.8g7g13.8g19.4g
Voi 398g2886kcal4.7g1.6g323.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)531g297kcal45.1g26.5g1.1g0g
Pätkis, 18g287g1404kcal10.3g174.8g71.6g0g
Kananmuna kuoreton 438g624kcal54.7g1.3g44.9g0g
Taloussuklaa, Fazer265g1366kcal10.3g148.5g79.6g14.1g
Voi 133g962kcal1.6g0.5g107.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g26069kcal445.4g3097.4g1313.6g108.6g
Valittu annoskoko3520g13034kcal222.7g1548.7g656.8g54.3g
Annoskoko puolitettuna1760g6517kcal111.4g774.4g328.4g27.2g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319