Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g2497g7365kcal374.5g0g649.1g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g499g180kcal4.5g31g1g14g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g499g120kcal10g18g1g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g15328kcal778g98g1302.2g28g
Valittu annoskoko3520g7664kcal389g49g651.1g14g
Annoskoko puolitettuna1760g3832kcal194.5g24.5g325.6g7g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624