Punaviini-patapaisti

Ruskista lihapaloja rasvassa padassa tai isossa paistinpannussa n. 10 min. Ripota 2rkl jauhoja päälle ja ruskista n. 2min.

Kaada lihan joukkoon 0,5l lihalientä ja sekoita voimakkaasti kunnes seos kiehuu.

Lisää pataan 2,5dl viiniä, laakerinlehti, 1tl kuivattua tinjamia ja 0,5tl kuivattua salviaa.

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1 tunti tai kunnes liha tuntuu murealta.

Kuori 2 isoa porkkanaa ja leikkaa ne n. 5cm pituisiksi paloiksi.

Huuhdo ja viipaloi sienet.

Lisää pataan ja mausta suolalla ja pirppurilla.

Hauduta kannen alla n. 15min kunnes kasvikset ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Poista laakerinlehti ja tarjoa perunan, pastan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti, ohuen ohut, Snellman1600g1472kcal278.4g6.4g32g0g
Oivariini vähärasv. 12g48g264kcal0.5g0.5g28.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai64g224kcal7.7g45.4g1.3g1.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl32g80kcal3.8g0.5g7g0g
Viini, punaviini800g560kcal2.4g15.2g0g0g
Herkkusieni560g84kcal12.9g3.4g2.8g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g416g117kcal2.5g24.8g0.8g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g5601kcal616.4g192.4g145.4g41.4g
Valittu annoskoko3520g2801kcal308.2g96.2g72.7g20.7g
Annoskoko puolitettuna1760g1400kcal154.1g48.1g36.4g10.4g
Arvot/100g100g80kcal8.8g2.7g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38491