Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli1313g2233kcal170.7g32.8g157.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g736g309kcal72.1g2.9g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g210g135kcal7.4g0.4g52.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g263g1918kcal2.6g2.6g210.1g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g525g2186kcal430.8g36.8g31.5g5.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore105g26kcal0g9.5g0g0.1g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 26g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)315g1103kcal44.1g176.5g21.1g34.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g15818kcal1455.4g523g947g80.2g
Valittu annoskoko3520g7909kcal727.7g261.5g473.5g40.1g
Annoskoko puolitettuna1760g3955kcal363.9g130.8g236.8g20.1g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915