Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g2243g4261kcal403.7g0g291.6g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Vesi1068g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g12g29kcal0.7g1g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g147kcal4.4g29.9g0.5g1.5g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g16g61kcal0.2g14.7g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka21g18kcal0.7g4.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g9112kcal823.8g113g590.4g7.4g
Valittu annoskoko3520g4556kcal411.9g56.5g295.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna1760g2278kcal206g28.3g147.6g1.9g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215