Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore2002g561kcal12g112.1g4g50g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g267g747kcal50.7g0.1g58.7g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g501g195kcal16.5g15.5g7.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%501g801kcal13.5g13.5g75.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu234g294kcal25.7g0.7g21g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g5196kcal236.8g283.8g332.6g100g
Valittu annoskoko3520g2598kcal118.4g141.9g166.3g50g
Annoskoko puolitettuna1760g1299kcal59.2g71g83.2g25g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727