Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1051g253kcal19g23.1g3.2g24.2g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g525g525kcal99.8g0g11.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g201g564kcal38.3g0.1g44.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g2684kcal314.2g46.4g118.2g48.4g
Valittu annoskoko3528g1342kcal157.1g23.2g59.1g24.2g
Annoskoko puolitettuna1764g671kcal78.6g11.6g29.6g12.1g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852