Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1290g774kcal19.4g167.7g1.3g11.6g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1200g1954kcal336.2g0g66.5g0g
Porkkana 405g132kcal2.5g22.5g0.8g10.3g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Lanttu 330g95kcal3.3g15.2g1g5.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala33g92kcal6.6g1.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g6241kcal743g440g153.4g64.8g
Valittu annoskoko3528g3120kcal371.5g220g76.7g32.4g
Annoskoko puolitettuna1764g1560kcal185.8g110g38.4g16.2g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301