Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1102g322kcal10.4g49.6g4.4g20.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1330kcal152.2g0g80.1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g200g641kcal104.1g56.1g1g32g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss300g931kcal72.1g2.4g69.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)801g200kcal8g44.1g0g11.2g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g51kcal1.7g2g3.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g7106kcal705g335.6g318g138g
Valittu annoskoko3528g3553kcal352.5g167.8g159g69g
Annoskoko puolitettuna1764g1777kcal176.3g83.9g79.5g34.5g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315