Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 1400g394kcal15g60.2g2.7g28.7g
Sianliha keskiarvo 1050g2293kcal191.9g0g171.1g0g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Paprikajauhe 21g67kcal3.1g3.9g2.7g7.9g
Smetana, rasvaa n. 40 % 525g2047kcal11.2g11.5g220.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g10559kcal453.4g196.6g872g91.2g
Valittu annoskoko3528g5280kcal226.7g98.3g436g45.6g
Annoskoko puolitettuna1764g2640kcal113.4g49.2g218g22.8g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824