Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow1782g1871kcal139g320.7g8.9g178.1g
Sipuli (kuorittu)1258g340kcal16.3g60.4g2.5g21.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]489g1651kcal58.7g0g180.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g7721kcal428g762.2g384.6g399g
Valittu annoskoko3528g3861kcal214g381.1g192.3g199.5g
Annoskoko puolitettuna1764g1930kcal107g190.6g96.2g99.8g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503