Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 64g48kcal8.4g0.7g0.3g4.4g
Voi ingman129g925kcal0g0g102.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1285g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 31g125kcal0g30.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 668g2292kcal68.1g467.7g8g23.4g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1336g4476kcal160.3g881.9g32.1g109.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g15733kcal473.6g2762.2g286.4g274.8g
Valittu annoskoko3528g7867kcal236.8g1381.1g143.2g137.4g
Annoskoko puolitettuna1764g3933kcal118.4g690.6g71.6g68.7g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565