Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2240g1417kcal67.2g107.5g78.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta728g2621kcal94.6g509.6g15.3g25.5g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 493g703kcal61.6g1.5g50.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g10294kcal448.2g1237.6g379.4g51g
Valittu annoskoko3528g5147kcal224.1g618.8g189.7g25.5g
Annoskoko puolitettuna1764g2574kcal112.1g309.4g94.9g12.8g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356